Onstpanningsmassage Kapelle

Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen. Het kan je lichaam en geest ten goede komen bij vermoeidheid, stress kleine pijntjes of gewoon om eens lekker te relaxen en je lichaam te verwennen. Standaard is de massage opgebouwd uit effleurages en lichte knedingen.

Hotstone Massage
Nog iets luxer dan de standaard ontspanningsmassage is de populaire Hotstones Massage. Hierbij wordt zowel met de handen als met speciale warme stenen (±45°) gemasseerd Dt zorgt voor een diepe relaxtie en ontgifting van het lichaam.

Shiatsu
Een andere mogelijkheid is Shiatsu, een Japanse vrm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk (m.b.v. duimen, vingers en handpalmen) , rotaties en manipulaties. Het werkt bevorderlijk voor de inwendige organen en gezondheid. In tegenstelling tot de andere massages hoeft het lichaam bij shiatsu niet ontbloot te worden.

Stoelmassage
Ideaal om de productiviteit op kantoor te verhogen is een Touch Pro Stoelmassage. Dit is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van werkstress en RSI. De massage kan op de werklplek door de kleding heen worden gegeven. Na de behandeling op de massagestoel voelt men zich ontspannen en verfrist, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toenemen.